IMG_6876.jpg
ssaskk.jpeg
DSCN34471.jpeg
sn11.jpeg
DSCN2725.jpeg
IMG_6313.jpg
IMG_20190618_1057261.jpeg
IMG_6813.jpg
IMG_6923.jpg
IMG_6824.jpg
IMG_6918.jpg
IMG_6171.jpg
IMG_6812.jpg
IMG_0493.JPG

Започна общинската АНТИСПИН кампания „Пазя себе си, пазя и теб“ по повод 1 декември - Световен ден за борба със СПИН

Плакат Антиспин кампанияПо повод Световния ден за борба със СПИН за 15-та поредна година Община Варна – Дирекция „Превенции“ и всички варненски организации, ангажирани с този проблем се обединяват в голяма общоградска кампания. Тя ще се проведе в периода 24 ноември- 8 декември и е насочена към младите хора от варненските училища и университети, към специалистите, ангажирани с тях и към общото население. Кампанийните дейности ще бъдат реализирани от над 80 участника: студенти и ученици-доброволци от превантивните клубове към дирекция „Превенции“, медицински специалисти, сътрудници от граждански организации.

Експерти от Община Варна, дирекция „Превенции“, медицински специалисти от Медицинския университет ще направят обучения и дискусионни срещи с педагогически специалисти, професионалисти и общественици, студенти – медици, училищни лекари и медицински специалисти.

Студенти - доброволци и медицински специалисти от РЗИ ще проведат превантивни кампании и безплатно и анонимно консултиране и изследване за ХИВ в три варненски университета и в Делта планет мол.

Доброволци – ученици и студенти от превантивните клубове към дирекция „Превенции“ ще правят интерактивни обучения по връстников подход и кампании в 11 гимназии и средни училища и в Медицинския колеж.

Инициативи ще бъдат отразявани онлайн чрез профилите на дирекция „Превенции“:

https://www.facebook.com/prevencii

https://www.instagram.com/prevencii/.

В youtube.bg канала p2prevention може да се видят специално подготвени от доброволците на Градски превантивен клуб обучителни видеа.

 Програмата на кампанията и график на дейностите може да видите ТУК!

Web Analytics