IMG_6876.jpg
ssaskk.jpeg
DSCN34471.jpeg
sn11.jpeg
DSCN2725.jpeg
IMG_6313.jpg
IMG_20190618_1057261.jpeg
IMG_6813.jpg
IMG_6923.jpg
IMG_6824.jpg
IMG_6918.jpg
IMG_6171.jpg
IMG_6812.jpg
IMG_0493.JPG

За дванадесета поредна година стартира кампания "Не шофирай, ако си пил!"

 За дванадесета поредна година Община Варна, дирекция „Превенции“ стартира кампания „Не шофирай, ако си пил!“. Основната цел е опазване живота и здравето на младежите, техните най-добри приятели, връстници, близки и на цялото общество, чрез призив за разумно поведение на пътя.

 Партньори в кампанията са ОД на МВР-Варна, сектор КАТ, Областен отдел „Автомобилна администрация“, Асоциация за защита на застраховани и пострадали при ПТП, Областен съвет на Български Червен кръст – Варна, бензиностанците на Шел България ЕАД и Лукойл България на територията на град Варна, застрахователна компания Либра, Офис елемент ООД и др. Те ще разпространяват стикери и  ароматизатори с посланието на кампанията. На ключови места в града,  електронни табла ще призовават за отговорно и толерантно поведение на пътя.

 Доброволците от училищните превантивни клубове ще проведат онлайн кампания в социалните мрежи. Видео по темата "Не шофирай, ако си пил!" ще бъде споделяно между доброволците и техни връстници. Ще бъде проведена и онлайн дискусия за рисковете и последствията от шофиране след употреба на алкохол и психоактивни вещества.

 Повече информация ще бъде достъпна на страницата на дирекция „Превенции”, както и  на стената на кампанията във Facebook.

 Кампанията ще продължи до края на месец юни.

 

Web Analytics