За осма поредна година Община Варна, дирекция „Превенции” и Кино Фотоклуб  „Варна” организираха фотоконкурс на тема „Лято без риск”. Тази година темите  включваха антидрога, антиспин, алкохолизъм и тютюнопушене, трафик на хора, домашно насилие, интернет зависимост, войната по пътищата, насилие сред деца.

Тази година в конкурса участие взеха 15 участника.На трето място беше отличена фотографията на Веселин Василев. Той получи за награда ваучер на стойност 50 лв. за закупуване на фотографска техника и диплом. Втора награда  получи фотографията на Стефка Пантова, а нейният подарък бе ваучер на стойност 100 лв. за закупуване на фотографска техника и диплом. Първото място беше отредено за  група от петима  младежи (Слав Неделчев, Емил Митев, Серж Сетиян, Галина Маринова и Николина Караганчева). Те получиха диплом и ваучер на стойност 250 лв. за закупуване на фотографска техника.

Изложбата ще бъде достъпна за разглеждане до 31 октомври 2014 г. в Младежки дом, етаж 2.

1 2 3

 

 

 

 

Baner8

logo sport

Бисквитките ни улесняват при предоставянето на услугите ни. С използването на нашите услуги ни разрешавате да използваме бисквитки
Повече информация Ok