снимкаПод мотото „Пазя себе си, пазя и теб!“ успешно се проведе юбилейната лятна АНТИСПИН кампания. За десета поредна година тя беше организирана от дирекция „Превенции“, Община Варна и Консултативния съвет по превенция на ХИВ/СПИН. В кампанията участваха 55 доброволци – обучители на връстници от Градския превантивен клуб към дирекция „Превенции“. Младите хора преминаха обучителен тренинг за провеждане на градска кампания.

         Доброволците бяха разпределени в 8 мобилни екипа и 2 информационни пункта. В историческата част на Морската градина и пространството около пл. „Севастопол“ участниците предоставяха превантивни материали, информираха и консултираха млади хора за последиците от рисковото сексуално общуване и начините за предпазване от сексуално предавани инфекции. В хода на кампанията доброволците достигнаха до над 5000 граждани на Варна и гости на града. Снимки от кампанията може да видите тук!

 

 

 

 

Baner8

logo sport

Бисквитките ни улесняват при предоставянето на услугите ни. С използването на нашите услуги ни разрешавате да използваме бисквитки
Повече информация Ok