Учебни заведения

Планирани дейности

ТУ - Варна

Ще се проведе беседа с последваща дискусия с участието на студенти и преподаватели. Водещ лектор ще бъде г-н Камен Аполонов, експерт в МКБТХ Варна.

I ЕГ

Ще бъдат проведени 7 информационни сесии в VIII и IX клас, водени от ученици, членове на училищния превантивен клуб. На 18.10. по време на голямото междучасие ще бъдат раздавани информационни материали на учениците от гимназията.

III ПМГ „Акад. Методий Попов“

Ще бъдат проведени 5 информационни сесии в VIII и IX клас, водени от ученици, членове на училищния превантивен клуб. На 18.10. по време на голямото междучасие ще бъдат раздавани информационни материали на учениците от гимназията.

IV ЕГ „Фредерик Жолио-Кюри“

В Актовата зала на училището с учениците от VIII клас ще се проведат серии от инициативи, включващи: презентация по темата, прожекция на филмите „Двете малки момичета“ и „Историята на Наталия“, последвана от дискусия.

ГПЧЕ „Йоан Екзарх“

Ще бъдат проведени 7 информационни сесии в VIII клас, водени от ученици, членове на училищния превантивен клуб и прожекция на филма „Открадната светлина“ за ученици от X клас. На 18.10. по време на голямото междучасие ще бъдат раздавани информационни материали на учениците от гимназията.

СУ за ХНИ „Константи Преславски“

Ще бъдат проведени 3 информационни сесии в VIII клас, водени от ученици, членове на училищния превантивен клуб. На 18.10. по време на голямото междучасие ще бъдат раздавани информационни материали на учениците от гимназията.

ПТГ

Ще бъдат проведени 7 информационни сесии, водени от ученици, членове на училищния превантивен клуб. На 18.10. по време на голямото междучасие ще бъдат раздавани информационни материали на учениците от гимназията

ПТГ „Проф. д-р Асен Златаров“

Ще бъдат изнесени две лекции пред ученици от  VIII и X клас от г-н Камен Аполонов, експерт в МКБТХ Варна

МГ „Д-р Петър Берон“;

ВТГ „Георги Стойков Раковски“;

ПГИ „Д-р Иван Богоров“

На 18.10. по време на голямото междучасие ще бъдат раздавани информационни материали на учениците от гимназията.

 

 

 

 

 

Baner8

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.